Distrugator documente manual 3mm to inches

Descriere produs: Distrugator de documente profesional cu Automatic Feeder. Poate distruge automat 300 coli (80gmp) sau 350 coli (70gmp) cu o viteza de 13 coliminut. In modul Manual distruge 1012 coli (70gmp) sau 911 coli (80gmp). Cutitele de carbon nu sunt afectate de capse sau agrafe. nu necesita ungere cu ulei. Protectie termica motor. Cumpara Distrugatoare documente si accesorii online de la eMAG!

Descopera promotiile zilei si preturile avantajoase la o gama variata de Distrugatoare documente si accesorii. Distrugator Documente Manual 3mm Geanta este realizata din hartie (reviste). Hartia este prelucrata inainte pentru a deveni rezistenta la apa si la uzura.

Tratarea se face prin aplicarea unei folii. Distrugator manual documente PEACH PS. COD:. Taiere tip Distrugator documente si CD Olympia PS18CD. Distrugator documente. Comanda online de la ITGStore. ro Distrugator documente HSM Securio C18, 3. 9 mm la pretul de 1. 535, 51 lei. Intra pe site pentru oferta completa. Distrugator manual de documente Latimea fasiei de hartie este de putin peste 3 mm. Puncte tari: Rapiditate in taierea hartiei. In cateva secunde transformi o coala A4 in fasii.

Economie mare de timp si munca Puncte slabe: Taietura nu este una foarte precisa Distrugator documente HSM Securio B32 1416 coli cross cut 4. 5 x 30 mm nivel securitate 3 Intrebuintare: Distrugere documente Capacitate coli: (80 grmp): 1416 coli. Distrugator manual documente PEACH PS descriere produs Distrugatorul de documente manual PEACH PS3021 are un design compact si se actioneaza manual. Acesta poate distruge documente cu o latime maxima de 216 mm.

Este recomandat pentru Preturi si oferta de produse din gama distrugator manual din toate magazinele online din Romania. Distrugator manual de Hama, Distrugator de documente Dahle, Distrugator de documente Rexel Style Pentru protejarea confidentialitatii informatiilor din documente, pentru respectarea legislatiei in privinta informatiilor sensibile din documentele tiparite sau pentru a va debarasa de documentele care nu va mai trebuie, optati pentru distrugatorul de documente potrivit necesitatilor dumneavoastra.

Distrugator documente si CDDVD, manual, PEACH, PS, crosscut, 3. 5x40 mm, 1 coli, 4 l Distrugator documente, maxim 10 coli, crosscut, FELLOWES 60Cs 579. 99 lei cu TVA Pana la 521. 99 lei Adauga in cos Manual zz. Categories. Baby& children Computers& electronics Entertainment& hobby Fashion& style Food, beverages& tobacco Health& beauty Home Industrial& lab equipment Medical equipment Office Pet care Sports& recreation Vehicles& accessoriesPhone: (954) 679-1884 x 2099

Email: [email protected]