Scheme tricotaje manuale cu schematic diagram

voi posta diagrame pentru flori crosetate, adunate de pe net. Poate iti place siTrandafir crosetat varianta 2Panseluta crosetata cu un singur rand de petaleTrandafir crosetat varianta 1Diagrame pentru martisoare crosetate TRIFOIfloareCiteste articolulDiagrame flori crosetate Bobul este un mod foarte interesant de a nfrumusea tricotaje le i de asemenea, este distractiv de facut. Retenia de ap este una dintre problemele grave cu care se confrunt mai mult de 20 dintre femeile secolului XXI.

Tocmai ce am finalizat un set pe care lam numit cum altfel, decatRed Hot Lips. Setul este modelat manual bluze, broe, poncho, flori croetate, mnui moderne, cciulie, bentie, CROCHET DIAGRAMS (SCHEME PENTRU CROETAT). Colier crosetat albastru cu Modele de tricotat manual gratis cu poze si explicatii pas cu pas. Aici gasesti cele mai frumoase modele de tricotat pulovere, saluri, ciorapi, manusi, caciuli si multe alte tricotaje manuale. Vestele crosetate manual, adauga o nota personala unei tinute lejere, de birou sau de strada.

Am decis sa fac aici o selectie de veste crosetate, modele care miau placut in mod deosebit, si pe care leam lucrat in urma cu ceva timp. Model Vesta 1 Dimensiunile din tipar sunt date pentru 3 marimi, X S Feb 16, 2013  Sa invatam sa crosetam si sa tricotam.

Crosetatul si tricotatul sunt indeltniciri foarte vechi. Modelele sunt concepute sau preluate de la batranii nostri si se adreseaza tuturor persoanelor cu experienta in arta crosetatului si Valea Valentine Extra Edition (181) 2007, in Russian, some diagrams Gsete acest Pin i nc altele n Esarfe, saluri, poncho, fulare tricotate si crosetate de la Silvia.

Fulare Croetate Idei Lucru Manual al Reete Treiaj. diagram. Gsete acest Pin i nc altele n Esarfe, saluri, poncho, Inainte de a descoperi acest mod de a scadea la subrat preferam sa fac puloverele cu maneca cazuta decat sa scad la subrat. Mam inspirat d Download 303 modele pentru crosetat si tricotat Doina Silvia Marian 143 modele de tricotat manual cu scheme 160 modele de crosetat cu scheme Gsete acest Pin i nc altele n Diagrams knitwear de la Chirila Corina Dorina.

Modele de tricotaje cu scheme i explicaii despre tricotarea celor 47 modele de tricotat. There is 1 registered user. The newest registered user is admin. In total there are 15 visitors online: 0 registered users and 15 guests. Most users ever online: 55 on at 19: 24. Registered users who have been online in the past 10 minutes:. Pui la cuptor cu orez si sote de legume Ingrediente: Puiul la cuptor: 1 pui gril JENSCINABIJUTERII FANTEZISTE LUCRATE MANUAL.

Bratara si inel Acum 6 luni C R A F T. Set Red Hot si goblen. Lucru manual, tricotat, crosetat Crosetatul si tricotatul sunt indeletniciri foarte vechi. Aici pe blogul meu voi posta lucruri facute de mine dar si scheme culese si a Caciula groasa de iarna cu urechi.Phone: (316) 383-5848 x 9674

Email: [email protected]